MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 08. 2022.

Uramljivanje izrađenih slika

Izrađene i uokvirene slikeIzrađene i uokvirene slike(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 23.8.2022. godine, u "Oazinim" prostorijama je održana još jedna likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Već po ustaljenoj šemi radionici su, pored voditeljice Ane, prisustvovale i najvjernije korisnice Anica, Jadranka, Jelisavka i Mirjana. Radionica je započela pričom o događanjima proteklih dana, a potom su korisnice prionule radu. Ovoga puta je to bilo uramljivanje radova protekle radionice na kojoj je odrađen prvi dio likovno-kreativnog rada vezanog uz izradu prekrasnih slika, koje sada, završene i lijepo opremljene, odnosno uokvirene, mogu biti zavidan ukras na nečijem zidu ili komodi.

Korisnice su i ovoga puta pokazale veliku volju, elan, maštovitost i strpljivost, što se na kraju i vidi iz priloženog albuma fotografija. Naravno da su se usput i zabavljale pričom i šalom, kao i kuhanim kukuruzima kojima ih je iznenadila Jelisavka.

Sve u svemu, bila je to još jedna super radionica u "Oazinom" stilu. Vidimo se sljedeći utorak od 18 do 20 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok