MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 04. 2022.

Još jedna uskrsna dječja radionica

"Torbice" zečevi"Torbice" zečevi(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 8.4.2022. godine, održana je još jedna uskrsna zabavna radionica za djecu. Zadatak je bio izraditi, od papirnatih tanjurića, "torbice" zečeve u koje se mogu staviti slatkiši.

Zadatak je bio zaista jednostavan i svaki zeko lijep je na svoj način. Kreativnosti nije nedostajalo pa su, osim ovih uobičajenih zečeva, napravljeni i "elektrizirani" zeko i zeko s kristalnim zubima.

Na radionici je bilo troje djece: Dorotea, Iris Aurora i Ognjen, a njima su se u izradi pridružile i mama Dalia i voditeljica radionice Sandra.

Kako bi u potpunosti ovi zečevi bili za ono što su namijenjeni, napunjeni su i slatkišima što je djeci ujedno uskrsni paketić. Svi su uradili više zečeva pa će višak biti izložen na Uskrsnom sajmu u Belom Manastiru u subotu, 9.4.2022. godine.

Slijedi kratka pauza za dječje radionice. Sljedeća radionica održat će se 29.4.2022. godine. Od tada će se radionice opet održavati svakog petka od 17 do 19 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok