MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 03. 2022.

Drugi blok radionice "Komunikacijska strategija u OCD-ovima"

Radionica je održana putem ZoomaRadionica je održana putem ZoomaU srijedu, 23.3.2022. godine, od 9 do 13 sati, putem platforme Zoom, održan je drugi blok, od ukupno tri, online interaktivne radionice "Komunikacijske strategije u OCD-ovima". Radionicu organizira Udruga mladih i Alumni FET Pula, a vodi ju Jelena Šarić, bivša voditeljica odjela komunikacija na RTL-u, a sadašnja starija savjetnica u agenciji Media Val.

Na drugoj online radionici sudionici su, uz definiranje pojmova medijskog miksa te strategije, reputacije i kriznog komuniciranja, dobili savjete kada je u pitanju komunikacija između OCD-ova i medija.

Komentirala se medijska scena u Hrvatskoj te su se iznosile, većinom, kritike o istoj. Zaključak je taj da sudionici, kao i ljudi u njihovoj okolini, ne vjeruju medijima. Kada je u pitanju krizno komuniciranje i način na koji bi se trebalo odvijati, sudionici su dobili dva zadatka za vježbu vezana uz priopćenja u kriznim okolnostima, koje su iznijeli pred ostalima i prokomentirali. Na samom kraju radionice, sudionici su postavljali pitanja, komentirali teme i iznosili svoja iskustva.

Ispred "Oaze", na drugom bloku radionice, sudjelovala je zaposlenica Dragana Brnjevarac, koja se nikada prije nije susretala s kriznim situacijama vezanim uz posao te nikada nije davala izjave za medije, ali, ukoliko do toga dođe, nakon ove radionice, znat će kako postupiti.

Online radionica "Komunikacijska strategija u OCD-ovima" provodi se u sklopu projekta "MI (migracijski izazovi) - jučer, danas, sutra", čiji je nositelj Udruga mladih i Alumni FET Pula. Projekt je financiran putem bespovratnih sredstva iz programa ESF i RH.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok