MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 22. 03. 2022.

Likovno-kreativne radionice utorkom

Dvije korisnica i dvije 'Oazine' zaposleniceDvije korisnica i dvije 'Oazine' zaposleniceLikovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, održana je i u utorak, 22.3.2022. godine.

Radionici, zanimljivog sadržaja, pored "Oazinih" zaposlenica Ane i Dragane, prisustvovale su dvije korisnice, Jelisavka i Mirjana, dok su se ostale korisnice, onako školski, ispričale radovima u vrtu.

Ovoga puta dovršavali su se, odnosno lakirali su se radovi protekle radionice, a potom se krenulo u izradu pomalo već zaboravljenih broševa. Od drvene podloge, velikog izbora raznovrsnih perlica, kamenčića i silka, ljepila i, naravno, puno mašte, korisnice su izradile lijepe unikatne broševe koji će nekome biti lijep modni dodatak.

Uz rad je, naravno, i ovoga puta bilo priče i šale, kao i uobičajenog osvježenja pa je vrijeme radionice brzo iscurilo, ali, na svu sreću, uz zadovoljstvo učinjenim.

Tako vam je to u "Oazi" svaki utorak. Dođite i uvjerite se.

Lakiranje oslikanih kuhača...Lakiranje oslikanih kuhača......i izrada broševa...i izrada broševa

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok