MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 03. 2022.

Druženje uz šetnju

Šetnja je svima godilaŠetnja je svima godila

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 19.3.2022. godine, u poslijepodnevnim satima, "Oaza" je svoje korisnice povela u prvu ovogodišnju šetnju, po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Korisnice Jelisavka, Klara, Mara i Sanja, zajedno s "Oazinim" zaposlenicama Anom i Draganom, okupile su se ispred Društvenog centra u ulici Jozsefa Antala odakle su svoju šetnju nastavile ulicama Imre Nagya, Vladimira Nazora, Školskom, Kralja Zvonimira sve dok preko Trga Slobode nisu došle do svog omiljenog odredišta – slastičarnice Galerija No. 1, svima puno poznatije kao "Kod Ise", gdje je uslijedilo druženje uz toplu čokoladu, kavu i čaj.

Lagana šetnja ulicama našeg pomalo usnulog grada, uz priču i razgovor, svima je prijala, a kako je pala baš na posljednji dan zime, bio je to njezin dostojan ispraćaj s iščekivanjem ljepšeg i sunčanijeg nam proljeća. Godišnjeg doba koje u svima nama budi radost i poziva na daljnja druženja o kojima ćemo vas i dalje izvještavati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok