MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 03. 2022.

Druženje uz društvene igre

Iako svaka voli pobjediti, bitnije im je da se družeIako svaka voli pobjediti, bitnije im je da se družeČetvrtkom, od 16 do 18 sati, u "Oazi" je vrijeme za druženje starih osoba uz društvene igre, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

U četvrtak, 10.3.2022. godine, druženju uz omiljenu društvenu igru "Rummikub", pored zaposlenica Ane i Dragane, prisustvovale su korisnice Greta, Klara, Mara, Sanja i Savica. Sve dobro raspoložene i orne za igru i ovoga puta su, uz međusobno glasno navijanje i komentiranje nekih krivih poteza i propuštenih prilika, odmjeravale svoje snage.

Naravno, kao i uvijek, radovale su se pobjednice, a tužne su bile gubitnice koje su sve nade polagale u sljedeće igre, koje su se, kao po traci, nizale jedna za drugom. Tako da im je za tren oka došlo vrijeme rastanka i kraj druženja gdje su se uz igru, priču, kavu i osvježenje opustile, zabavile te "napunile baterije" do idućeg druženja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok