MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 02. 2022.

Likovno-kreativna radionica utorkom

Radionice su se ponovno počele održavatiRadionice su se ponovno počele održavatiNakon kratke pauze u trajanju od dva tjedna, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, u utorka, 1.2.2022. godine, ponovno je održana "Oazina" likovno-kreativna radionica koju je vodila zaposlenica Ana uz pomoć zaposlenice Dragane. Radionicu, po programu "Dostojanstveno starenje", financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Korisnice Jadranka, Jelisavka i Mirjana oslikavale su staklene šalice akrilnim bojama, kao i obično, u "Oazinom" dnevnom boravku u dobroj atmosferi koju su same napravile. Motivi nisu bili zadani pa su korisnice izradile jednostavne, ali upečatljive dizajne na šalicama.

Radionica je završila ugodnim razgovorom uz kekse i dogovor o kavi, koju su, ovoga puta, preskočile.

Šalice su se oslikavale akrilnim bojamaŠalice su se oslikavale akrilnim bojama

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok