MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 01. 2022.

Predstavljanje rezultata istraživanja o radu na određeno vrijeme

Predstavljanje se održalo putem Zoom-aPredstavljanje se održalo putem Zoom-aU utorak, 25.1.2022. godine, od 14 do 16:30 sati, u organizaciji Saveza samostalnih sindikata Hrvatske i Instituta za društvene znanosti u Zagrebu, putem platforme Zoom, održano je predstavljanje rezultata istraživanja o radu na određeno vrijeme. Na predstavljaju je bilo 63 sudionika.

Kako se može pročitati u pozivu na predstavljanje: "Hrvatska je posljednjih godina na samom vrhu Europske unije po udjelu radnika koji rade na određeno vrijeme. Iako su česte zloupotrebe rada na određeno i njihove štetne individualne i društvene posljedice u osobnim iskustvima poznate, nije bilo mnogo istraživanja koja bi pružila znanstvene uvide u razmjere ovih problema". 

Dio sudionika predstavljanjaDio sudionika predstavljanja

Istraživanje su proveli Institut za društvena istraživanja u Zagrebu i Savez samostalnih sindikata Hrvatske 2021. godine na osnovu anketiranja 674 osoba s radnim iskustvom koje su mlađe od 65 godina.

Program predstavljanja rezultata istraživanja možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Predstavljanje rezultata istraživanja održalo se u okviru projekta "Rad po mjeri čovjeka", sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Ispred "Oaze" ovom predstavljanju prisustvovala je Vesna Nedić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok