MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 15. 01. 2022.

Rad "Oaze" u prvom mjesecu 2022. godine

Izvještavanje podrazumijeva puno popunjavanja i paprilogijeIzvještavanje podrazumijeva puno popunjavanja i paprilogijePrvi mjesec ove nove, 2022. godine, zbog vrlo loše epidemiološke situacije, nije dobar mjesec za "Oazine" aktivnosti s korisnicima. Međutim, mjesec je to u kojem se puno radi "u pozadini". Rade se jako važni poslovi nevidljivi javnosti.

Početkom svake godine rade se izvještaji za projekte i programe provedene u prethodnoj godini. Ni početak ove godine nije drugačiji. Rađeni su izvještaji za Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", za institucionalnu podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te za projekte "Ekopatrola" i "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu" koje je financirao Grad Beli Manastir.

Svi izvještaji pisani su prema dokumentima praćenja svih aktivnosti, evaluacijskim listićima, anketama, potpisnim listama i fotodokumentaciji, a koji su se skupljali tokom odvijanja projekata i programa. Izvještaji su na vrijeme napisani i poslani donatorima.

Za nastavak aktivnosti pripremaju se nove potpisne liste, akcijski planovi i ostali dokumenti praćenja za projekte i programe koje nastavljamo provoditi u ovoj godini.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok