MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 09. 2021.

Izvještavanje partnera

Ana Jeličić i Lidija ŠumigaAna Jeličić i Lidija ŠumigaVeć je rujan, deveti mjesec 2021. godine i "Oazini" projekti se, i pored epidemije koronavirusa, provode manje-više prema planu i programu predviđenih aktivnosti.

S obzirom da se projekti uvijek provode u suradnji s nekim, red je da se te iste i izvijesti o samom tijeku provedbe.

Iz tog razloga je i "Oazina" zaposlenica Ana proteklih dana obišla dio "Oazinih" partnera i suradnika na trenutno provođenim projektima te ih u kratkim crtama izvijestila o tijeku provedbe, dosadašnjim rezultatima, kao i upoznala s problemima koji se usput javljaju, ali, na sreću, i rješavaju.

Do sada je bila kod Lidije Šumige, ravnateljice Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir; Kristine Leventić, ravnateljice Centra za socijalnu skrb Beli Manastir i Damira Mendlera, ravnatelja Crvenog križa Beli Manastir, a u planu su i posjeti ostalima.

Ti kratki susreti iskazivanje su korektnog odnosa, uvažavanja te su važni za daljnju uspješnu suradnju.

* * *

Osnovna škola "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir "Oazini" su partneri na programu "Volontiraj i ti", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Pročitano 103 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok