MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 09. 2021.

Prikupljanje mišljenja mladih o utjecaju koronavirusa

Upitnik je namijenjen mladima od 15 do 30 godinaUpitnik je namijenjen mladima od 15 do 30 godinaSredišnji državni ured za demografiju i mlade u suradnji s Institutom za društvena istraživanja u Zagrebu provodi istraživanje s ciljem prikupljanja mišljenja mladih o utjecaju epidemije koronavirusa na kvalitetu života, budućnosti Europske unije te na podršku prema starijih građanima.

Upitnik je namijenjen mladimo od 15 do navršenih 30 godina. Za ispunjavanje upitnika potrebno je oko deset minuta, a svi odgovori su anonimni i zbirno će se koristiti pri predstavljanju rezultata na Konferenciji o budućnosti Europe.

Pozivamo sve mlade da ispune upitnik kako bi svojim odgovorima doprinijeli kreiranju zaključaka o utjecaju epidemije koronavirusa na život mladih u Hrvatskoj.

Upitniku se može pristupiti putem sljedeće poveznice.

(Izvor teksta i fotografije: Središnji državni ured za demografiju i mlade)

Pročitano 25 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok