MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 07. 2021.

Sastanak programskog tima

Sastanak u hladoviniSastanak u hladoviniU petak, 23. VII. 2021. godine, održan je još jedan sastanak „Oazinog“ programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financiranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike.

Sastanku, u dvorištu na terasi jedne od zaposlenica, uz mjere opreza vezane uz koronavirus, prisustvovale su Vesna, Ana, Katarina i Sandra.

Točke dnevnog reda odnosile su se na tijek provođenja navedenih programa, pregled dosadašnjih aktivnosti, koje se uglavnom odvijaju prema predviđenom planu, kao i problematiku vezanu uz njih s obzirom na "Oazine" starije korisnike, koronavirus te ekstremne vrućine.

Razgovaralo se o predstojećem predavanju na temu "Prehrana osoba starije životne dobi", koje će održati predavačica Darija Kajtar, mag. pharm., univ. spec. nutr., kao i o novoraspisanim natječajima, konkretno o prijavi na natječaj Ministarstva znanosti i obrazovanja koji bi se provodio u Općini Popovac, odnosno Osnovnoj školi Popovac, a vezan je uz prevenciju vršnjačkog nasilja.

I na kraju, uobičajena točka "razno" s kojom je sastanak i završen.

Pročitano 879 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok