MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 07. 2021.

Poziv na radionicu "Pravni položaj i prava osoba s invaliditetom i tjelesnim oštećenjem"

Udruga 'JA KA' OsijekUdruga 'JA KA' OsijekUdruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek, u suradnji s Područnim uredom pravobraniteljice za osobe s invaliditetom Osijek, organizira radionicu "Pravni položaj i prava osoba s invaliditetom i tjelesnim oštećenjem".

Radionica će se održati u četvrtak, 15. VII. 2021. godine, u 10 sati, u prostorijama Stare pekare u osječkoj Tvrđi, na adresi Trg Vatroslava Lisinskog 11.

Kako bi se radionica mogla organizirati u skladu s epidemiološkim mjerama, svoj dolazak potrebno je najaviti na e-mail: jaka.osijek@gmail.com ili na broj mobitela: 091/791-10-03.

Program radionice

 • 9:50 sati
  Dolazak i evidencija sudionika
 • 10 sati
  Dobro nam došli! – predsjednica Udruge „JA KA“ Osijek
 • 10:05-10:50 sati
  "Pravni položaj i prava osoba s invaliditetom i tjelesnim oštećenjem" – predavač Mario Burek, voditelj Područnog ureda POSI Osijek
 • 10:50-11 sati
  Pauza za kavu, vodu i grickalice
 • 11-11:30 sati
  Pitanja, prijedlozi i rasprava
Pročitano 134 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok