MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 02. 06. 2021.

Podjela letaka iz programa "Dostojanstveno starenje"

Vesna, Sandra, Katarina, Ana, Jelisavka, Mara i Jovan iz fotoaparataVesna, Sandra, Katarina, Ana, Jelisavka, Mara i Jovan iz fotoaparata

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 2. VI. 2021. godine, "Oaza" je na belomanastirskom Trgu slobode, ispred samoposluge "Konzum", održala akciju podjele letaka u sklopu programa "Dostojanstveno starenje".

Leci korisnog i zanimljivog sadržaja o informacijama i savjetima o sklapanju ugovora o dosmrtnom  / doživotnom uzdržavanju starijih osoba, kao i nužnosti borbe protiv nasilja nad starim osobama, namijenjeni su prvenstveno starijim osobama, a korisni su i svim ostalim građanima jer većina nije upoznata s navedenim stvarima.

U podjeli letaka učestvovale su četiri "Oazine" zaposlenice: Ana, Katarina, Sandra i Vesna te tri volontera: Jelisavka, Jovan i Mara. Prolaznici su sa zanimanjem razgledali i uzimali letke, tako da su isti za kratko vrijeme podijeljeni, a akcija je uspješno obavljena. Akteri akcije na kraju su otišli na zasluženu kavu i sok.

Program "Dostojanstveno starenje" financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a provodi se u partnerstvu s Centrom za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek.

Pročitano 207 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok