MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 04. 2021.

Webinar "Planiranje i računovodstveno evidentiranje EU projekta"

WebinarWebinarU četvrtak, 22. IV. 2021. godine, od 9 do 13 sati, održan je webinar na temu "Planiranje i računovodstveno evidentiranje EU projekta". Webinar je organizirala HGK – Komora Zagreb u suradnji s tvrtkom Organizela Podrška j.d.o.o.

Cilj webinara bio je pojasniti pravilno računovodstveno iskazivanje primljene potpore iz EU-fondova, odnosno kako treba voditi EU-projekte u poslovnim knjigama što je prikazano kroz primjere računovodstvenog praćenja projekata financiranih iz EU-fondova.

Edukacija je bila namijenjena gospodarskim subjektima koji provode EU-projekte, javnim i sektorskim primateljima EU-sredstava, stručnjacima računovodstva/knjigovodstva, menadžerima koji donose odluke o provođenju EU-projekata, službenicima u odjelu računovodstva i onima koji sudjeluju u pripremi, provedbi i realizaciji EU-projekata te svima koji žele znati više o računovodstvu EU-projekata.

Predavačica je bila Katarina Boban Filipančić, vlasnica i direktorica tvrtke Organizela Podrška j.d.o.o., s višegodišnjim iskustvom u području vođenja kontrolinga, računovodstva, savjetovanja, izrade poslovnih planova te pomoći pri pronalaženju sredstava i prijave projekata za sredstva iz EU-fondova.

Raspored webinara bio je sljedeći:

  • Opća pravila i dokumenti za računovodstveno evidentiranje EU-projekta
  • Računovodstveno evidentiranje EU-projekta na primjerima
  • Planiranje i računovodstveno evidentiranje EU-projekta proračunskih korisnika

Webinar je bio besplatan za sve prijavljene, a na njemu je ispred "Oaze" prisustvovala Vesna Nedić.

Vesna NedićVesna NedićMaša Orlović ispred HGK – Komore ZagrebMaša Orlović ispred HGK – Komore Zagreb

Pročitano 141 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok