MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 27. 03. 2021.

Priprema za "Oazine" kreativne radionice

Ana Jeličić, voditeljica kreativnih radionicaAna Jeličić, voditeljica kreativnih radionica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

S dolaskom proljeća priroda se budi pa tako i "Oaza" s aktivnostima koje su vezane uz projekt "Dostojanstveno starenje". Taj projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a namijenjen je osobama starije životne dobi. Kreativne radionice koje su tim projektom predviđene, zbog epidemije COVID-19, gotovo je nemoguće održavati u "Oazinim" prostorijama pa se voditeljica Ana Jeličić s korisnicama nalazi na otvorenom prostoru, što iziskuje i dodatne pripreme.

Tako je za nadolazeće uskrsne blagdane djelomično pripremila ukrasna jaja od stiropora, koja će domišljate korisnice dovršiti na sljedećoj radionici u parku, a isto tako su u pripremi i uskršnje čestitke s prikladnim motivima, koje će lijepo ukrašene završiti u poklon-paketima za starije korisnice. Te nesvakidašnje radionice na otvorenom, uz kavu i priču, korisnicama su  zabavne i izazovne, tako da željno očekuju voditeljičin telefonski poziv za sljedeće druženje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok