MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 10. 10. 2020.

U Osijeku: "Jesen kod Šenoe"

U povodu Svjetskog dana mentalnog zdravlja i listopada kao mjeseca zdravlja grudi, u Osijeku je u subotu, 10. X. 2020. godine, na Šenoinu trgu održana manifestacija "Jesen kod Šenoe" (najava se može vidjeti OVDJE).

Organizator je bila osječka Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA", u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa, Uredom pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, vukovarskom Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima, Klubom žena liječenih na dojci Mammae Osijek i osječkom Udruga oboljelih od Crohnove bolesti i ulceroznog kolitisa – ColonOS.

Kako je istaknula osnivačica udruge "JA KA" Veselinka Kastratović, ova akcija dugo je planirana: "Htjeli smo u listopadu, koji je inače mjesec zdravlja grudi, povezati s današnjim Svjetskim danom mentalnog zdravlja. Građanima smo htjeli u ovo vrijeme pandemije poslati poruku da se unatoč opasnostima i strahovima može nastaviti s radom. Osim toga željeli smo čuti ljude koji imaju zdravstvenih problema, upitati ih koliko im je teško doći na preglede i kontrole, te pomoći ljudima da ima što manje strahova i depresija"

(Izvor i opširnije: radio-osijek;
također: Slavonska televizija)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok