MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 30. 08. 2020.

Počast poginulim vatrogascima na Kornatima

DVD JagodnjakDVD Jagodnjak(Video se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 30. VIII. 2020. godine, s početkom u 15 sati, obilježeno je 13 godina otkako je 2007. godine u rutinskom gašenju požara na Kornatima poginulo 12 vatrogasaca iz Šibenika, Vodica i Tisnog. Samo jedan od njih, Frano Lučić iz Tisnog, preživio je tu tragediju. (Vidjeti članak Kornatska tragedija na hr-Wikipediji.)

Kolege vatrogasci iz svih dijelova Hrvatske paljenjem sirena na svojim vozilima odali su počast kolegama koji su tada tragično izgubili živote, a na groblju u Tisnom položeni su i vijenci. Komemoracija se trebala održati i na Kornatima, ali je zbog najavljenog nevremena odgođena.

Počast poginulim vatrogascima počast su odali i baranjski vatrogasci, npr. oni iz DVD-a Kneževi Vinogradi i DVD-a Jagodnjak (na slici i videu).

(Video: FB-stranica Lazara Bertića)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok