MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 05. 2020.

Otvara se Zoovrt Osijek

Boris Piližota (treći slijeva)Boris Piližota (treći slijeva)Zamjenik osječkog gradonačelnika Boris Piližota na svojoj FB-stranici javlja "sjajnu vijest koja će razveseliti mnoge građane". Vijest je "došla iz Zoološkog vrta! Nakon što su obavili sve potrebne pripreme koje su u epidemiološkom smislu propisali epidemiolozi HZJZ Osječko-baranjske županije, djelatnici Zoološkog vrta u petak (08.05.) svim će posjetiteljima otvoriti svoja vrata! Uz to, pripremljena je i kompa koja će također početi s plovidbom!"

U četvrtak, 7. V. 2020. godine, zamjenik gradonačelnika ispred Stožera civilne zaštite Grada Osijeka obišao je Zoovrt i zaključio da je sve spremno za otvaranje. Dodatni plus je i to što se očekuje lijep, topli i sunčani vikend, koji je idealan za obiteljski odlazak u oazu na lijevoj (baranjskoj) obali Drave!

Više detalja može se pročitati OVDJE.

(Izvor i više slika: FB-stranica Borisa Piližote)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok