MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 19. 02. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": javna akcija

'Oazin' štand na belomanastirskom Trgu slobode ispred "Konzuma"'Oazin' štand na belomanastirskom Trgu slobode ispred "Konzuma"(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 19. II. 2020. godine, s početkom u 9 sati, na Trgu slobode u Belom Manastiru ispred "Konzuma", održana je javna akcija u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike". U akciji su učestvovali Vesna Nedić, Sandra Kušenić, Ana Jeličić i Neno Radić. Tom akcijom informirani su građani o spomenutom projektu te kako se prijaviti na besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Pokazalo se, međutim, da najfrekventnijom belomanastirskom lokacijom prolazi malo mladih osoba pa su na "Oazin" štand uglavnom svraćali ljudi treće životne dobi. Ipak, neki od njih poznaju dugotrajno nezaposlene osobe koje bi mogle biti zainteresirane za to osposobljavanje pa će im prenijeti informaciju i uručiti letak.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" financira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda, a cilj projekta je osigurati bolju socijalnu uključenost i zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba provedbom ciljanih edukacija te istovremeno jačati kapacitete stručnjaka koji rade s dugotrajno nezaposlenima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok