MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 10. 2019.

U Tenji održana fokus-grupa iz projekta "POKRENI"

Sudionici druge skupine na fokus-grupi...Sudionici druge skupine na fokus-grupi...U ponedjeljak, 28. X. 2019. godine, s početkom u 10 sati, u Mjesnom odboru Tenja održana je fokus-grupa pod naslovom "Poteškoće pri zapošljavanju marginaliziranih skupina". Ta fokus-grupa jedna je od aktivnost projekta "POKRENI", kojega sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Cilj fokus-grupe bio je ispitivanje prepreka u pristupu tržištu rada u slučaju marginaliziranih skupina. Nositelj projekta je Ženska udruga "Izvor" Tenja.

Kroz fokus-grupu provodili su se intervjui s dvije skupine: s nezaposlenima i sa stručnjacima koji rade s marginaliziranim skupima. U ovoj drugoj skupini, koju je vodila dr. sc. Silvija Ručević, izvanredna profesorica na Filozofskom fakultetu Osijek, bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, skupa s predstavnicima udruga i Grada Osijek.... među njima i 'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić... među njima i 'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok