MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 10. 2019.

Posađeno 70 stabala u Ulici Antuna Mihanovića

Belomanastirski gradonačelnik sadi drvećeBelomanastirski gradonačelnik sadi drveće(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-BM i ovdje-Oaza)

Grad Beli Manastir uključio se u inicijativu "Dani kolektivne sadnje drveća u cijeloj Hrvatskoj", koja se provodi u mjesecu listopadu 2019. godine. U ponedjeljak, 28. X., s početkom u 15:30 sati, belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob, sa svojim suradnicima i predstavnicima udruga i građana, sudjelovao je u sadnji 70 sadnica u Ulici Antuna Mihanovića.

To je nova ulica desno od željezničke pruge Beli Manastir–Mađarska i sjeverno od nekadašnjeg zatvora. Na Google mapsu ona se, međutim, zove "Doktor Ante Starčevića", što bi svakako trebalo ispraviti (OVDJE).

U suradnji s "Baranjskom čistoćom" u Belom Manastiru će biti zasađeno još 250 sadnica u Osječkoj ulici i Ulici Vladana Desnice.

Cilj građanske inicijative je doprinos poboljšanju životne sredine i doprinos borbi protiv klimatskih promjena.Plakat građanske inicijativePlakat građanske inicijative

Pročitano 390 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok