MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 10. 2019.

Poziv na sajam u Bačkom Monoštoru

Udruženje građana (UG) "Podunav" iz Bačkog Monoštora organizira Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda, koji će se održati u subotu, 26. X. 2019. godine, s početkom u 14 sati. Prijave i info na telefon +381-63-89-38-128.

Od Belog Manastira do Bačkog Monoštora ima 44,5 km (poprijeko od Bezdana vjerovatno lošim putem), a 58,2 km preko Sombora.

Nevladina organizacija za razvoj eko-ruralnog turizma "Podunav" Bački Monoštor bavi se promocijom prirodnih ljepota, kulture i tradicije Bačkog Monoštora i okoline. Članovi udruženja su domaćini smještaja (tj. domaćini seoskih domaćinstava), vlasnici etnokuća, restorana, zanatlije koji se bave starim tradicionalnim zanatima, poljoprivrednici, volonteri i ljubitelji prirode i tradicije koji žive u Bačkom Monoštoru, a koji zajednički pružaju turističke usluge turistima.

(Opširnije: facebook.com)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok