MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 08. 2019.

Poziv na "pileći paprikaš" i "najbrži prst"

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

MKU "Pélmonostor" u suradnji s Turističkom zajednicom Baranje organizira u subotu, 3. VIII. 2019. godine, s početkom u 17 sati, "Gastro-kulturalnu manifestaciju u kuhanju pilećeg paprikaša". Manifestacija će se održati u Mađarskoj kući u Belom Manastiru, Augusta Cesarca 16.

Osim tradicionalnog nadmetanja u kuhanju pilećeg paprikaša, posjetitelji će moći sudjelovati i u natjecanju "Najbrži prst Baranje", koje će se održati po prvi put, a u njemu će se svi prijavljeni okušati u izradi trganaca, tijesta koje se konzumira s paprikašom. Onaj tko bude imao najbrži prst u trganju trganaca, bit će pobjednik, a nagrada za pobjednika bit će simboličnog karaktera.

Posjetitelje će u Mađarskoj kući dočekati i štandovi s domaćim proizvodima te glazba koja će cijelo vrijeme pratiti manifestaciju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok