MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 05. 03. 2010.

Bajaga i Instruktori u Osijeku

Bajaga i Instruktori
Koncert u Osijeku

U sklopu obilježavanja 25 godina uspješne karijere Momčilo Bajagić – Bajaga i njegova grupa Instruktori održali su koncerte u Beogradu i Zagrebi, a u petak, 5. III. 2010. godine slavljenički koncert održan je i u Osijeku, s početkom u 20 sati, u nastavno-sportskoj dvorani "Gradski vrt".

U dva i pol sata, koliko je koncert trajao, posjetitelji su mogli uživati u nekima od najvećih Bajaginih hitova, kao što su: "Berlin", "Život je nekad siv, nekad žut", "Plavi safir", "Na vrhovina prstiju", "Moji drugovi", "Tišina" i mnogi drugi. I mlađa i starija generacija jednako su uživale u Bajaginim pjesmama, što se očitovalo u tome da su Bajaga i Instruktori dva puta izlazili na bis.

Poseban gost koncerta bilo je bivši "instruktor" Dejan Cukić, koji je s Bajagom otpjevao nekoliko pjesama i oduševio posjetitelje svojim iznimnim glasom.

"All you need is love" ili "Samo nam je ljubav potrebna" stihovi su kojima je Bajaga završio osječki koncert i pokazao da i nakon 25 godina karijere grupa Bajaga i Instruktori i dalje jednako oduševljava svoje fanove.

Napisala i snimila: Sonja Nedić

Pročitano 1054 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok