MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 21. 07. 2019.

Održana 11. Lučka fišijada

Fišijada u LučuFišijada u Luču(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U nedjelju, 21. VII. 2019. godine, s početkom u 18 sati, održana je 11. Lučka fišijada, koju je, uz pokroviteljstvo Općine Petlovac, organiziralo Dobrovoljno vatrogasno društvo Luč. Toga dana mještani Luča proslavili su crkveni god Marije Magdalene, zaštitnice mjesta. Na Fišijadi su se okupile 34 kuharske ekipe, a najbolji fiš-paprikaš skuhala je ekipa Brac’ iz Gata (kuhar Deni Živković). Drugo mjesto osvojila je ekipa "Hladno pivo" iz Kneževih Vinograda, treći je bio Erik Munk iz Luga.

Tri prvoplasirane ekipe osvojile su poklon-bonove belomanastirske Trgovine ribolovnog pribora "Žabica" (1100, 600 i 300 kuna), a utješne nagrade zaslužilo je još šest ekipa, plasiranih od 4. do 9. mjesta. Skuhane fiš-paprikaše ocjenjivala je komisija u sastavu Savo Ivančević (predsjednik komisije), Zlatko Jožef i Predrag Pigac. Za zabavu je bio zadužen Tamburaški sastav "Baranjski sokak".

(Izvor: glas-slavonije.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok