MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 19. 05. 2019.

Biciklijada "Tour de Slavonija & Baranja" prošla kroz Bolman

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbumi: ovdje i ovdje-BaranjaMedija; video-BaranjaMedija)

Kao što je bilo i najavljeno, u nedjelju, 19. V. 2019. godine, održana je rekreativna biciklijada "Tour de Slavonija & Baranja" u organizaciji donjomiholjačkog Biciklističkog kluba "Maraton team". U biciklijadi je učestvovalo preko 150 učesnika iz Hrvatske, Mađarske, Srbije i BiH.

Start je bio u 10 sati s parkirališta Hotela Slavona u Donjem Miholjcu, a dalje se vozilo ovom rutom: Valpovo, Osijek, Bilje, Bolman, Vilanj, Šikloš te natrag prema Donjem Miholjcu. Ruta je bila dugačka 139 kilometara pa je to najdulja biciklijada u ovim krajevima, a spada i među najdulje biciklijade u Hrvatskoj.

Oko 14 sati biciklisti su stigli u Bolman, gdje je bio predviđen odmor od dvadesetak minuta i osvježenje. Doček u bolmanskom parku pred nekadašnjom Zadrugom organizirao je načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević. Biciklistima je ponuđeno piće (voda, sokovi...) i jelo (roštilj i naresci). Kako saznajemo, učesnici biciklijade bili su zadovoljni ponuđenim.

Izvještaj Slavonske televizije (objavljeno 19. V. 2019):

Pročitano 762 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok