MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 05. 05. 2019.

Najava biciklijade "Baranja 2019"

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Udruženje "Baranja" iz Luga, desetu godinu zaredom, obilježava Međunarodni dan obitelji kroz projekt organiziranja biciklijade pod nazivom "Obiteljski dan – biciklijada Baranja 2019". Biciklijada će se održati u subotu, 11. V. 2019. godine, u Lugu, u Mađarskoj kući (Ulica Petefi Šandora 146).

Projekt je namijenjen svim zainteresiranim građanima i ljubiteljima biciklizma te njihovim obiteljima kako bi se obilježio Međunarodni dan obitelji.

Ciljevi projekta objedinjuju više različitih područja utjecaja u lokalnoj zajednici, ali i šire, a to su: poticanje zajedništva i međusobne povezanosti članova obitelji, osvještavanje o važnosti obitelji kao temeljne jedinice društva, promoviranje obilježavanja Međunarodnog dana obitelji u lokalnoj zajednici, a i šire, stvaranje zdravih životnih navika, jačanje socijalne kohezije, promoviranje zdravog načina života, izgradnja ekološke svijesti u zajednici i upoznavanje zavičaja.

Na susret u Lugu pozvane su žene zaposlenice iz projekata "Zaželi", krajnji korisnici iz programa pomoći u kući, partneri Udruženja "Baranja" na projektu: Općina Bilje, Općina Popovac, HZZ i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir te drugi zainteresirani. Škole sudionice angažirat će učitelje – voditelje grupa prijavljenih učenika. Za biciklijadu će se u javnom prometu osigurati policijska pratnja, na odredištu će se organizirati natjecanja te osigurati majice, osvježenje i ručak za sve sudionike.

Toga dana Udruženje "Baranja" pridružit će se manifestaciji "Dani otvorenih vrata udruga", koja za cilj ima informiranje javnosti o radu udruge u lokalnoj i široj zajednici. Prilika je to da građani sudjeluju u aktivnosti Udruženja "Baranja": bicikliranju, natjecateljskim predstavama, kreativnim radionicama, supervizijskom sastanku zaposlenica iz programa "Zaželi", radu za opće dobro, volontiranju i upoznavanju s radom Udruženja te rezultatima projekata financiranih iz javnih izvora.

Za Organizacijski odbor
Milorad Nenadović, dipl. iur., izvršni direktor

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok