MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 04. 2019.

"Zekina kućica" za Uskršnji sajam u Belom Manastiru

Ognjen i Sandra u 'Zekinoj kućici'Ognjen i Sandra u 'Zekinoj kućici'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 20. IV. 2019. godine, Etnološki centar baranjske baštine organizira Uskršnji sajam i prigodan program za djecu. Sajam počinje u 10 sati na Trgu slobode u Belom Manastiru. "Oaza" će se priključiti sajmu sa svojim štandom radova izrađenim na likovno-kreativnim radionicama za žene, a osim toga – u dogovoru s Etnološkim centrom – u " Oazi" je izrađena "Zekina kućica", koja će, nadamo se, djeci biti zanimljiva.

Kućica je izrađivana nekoliko dana, počevši od nabave potrebnog materijala, pa kako je inspiracija nadolazila, tako je i tekla izgradnja i ukrašavanje kućice. U izgradnji kućice učestvovao je i Ognjen Malinić, koji je, osim što je bio mjerilo za veličinu, svojim vrijednim ručicama oslikavao i izrezivao ukrase. Osim Ognjena, u izradi su učestvovale "Oazine" zaposlenice Jelena Opačić-Matijević i Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok