MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 04. 2019.

Prve radionice u Područnoj školi Mece

1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Jela Merdić1. i 2. razred PŠ Mece i učiteljica Jela Merdić(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U ponedjeljak, 8. IV. 2019. godine, u sklopu projekta " Nasilje baš nije fer", održane su prve radionice u Područnoj školi Mece, koja pripada OŠ Darda. Radionicu za prvi i drugi razred održala je učiteljica Jela Merdić, a za treći i četvrti razred učiteljica Nataša Mumlek. Radionice su održane prvi školski sat, s početkom u 8 sati, pa su učenici na početku bili pomalo uspavani, ali su se brzo opustili.

3. i 4. razred PŠ Mece i učiteljica Nataša Mumlek3. i 4. razred PŠ Mece i učiteljica Nataša MumlekU grupi za prvi i drugi razred bilo je 14 prisutnih učenika. Lijepo su surađivali i ispunjavali zadatke. Pojedinim učenicima je bilo nelagodno crtati zatvorenih očiju, dok se većina opustila i uradila zadatak, čiji su rezultat prava apstraktna umjetnička djela. Od zadane ribe, oceana, osmijeha na licu ribe, čamca, sidra i sunca nastalo je svašta. Učenici su se najviše opustili u igri automobila, gdje su radili u skupinama po troje ili četvero i zadnji učenik je morao navoditi one ispred sebe kako da se kreću jer su oni ispred imali zatvorene oči. Simpatično je poimanje pojmova lijevo ili desno jer su neki to pomiješali, ali ipak nije došlo do sudara, što je i bio cilj.

U grupi za treći i četvrti razred bilo je 7 prisutnih učenika i zbog njihovog malog broja aktivnosti su se odvijale brzo pa su neke i ponovljene više puta. Učenici su se odlično snašli u igrama neverbalne komunikacije. Najviše su uživali u igri gdje su glumili atome u pokretu i na znak učiteljice su se spajali u grupe. Tko ostane sam, ispada.

Na kraju radionica učenici su uglavnom rekli da im se svidjelo na radionici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok