MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 04. 2019.

Radionice u posebnim odjelima OŠ Darda

Posebni odjeli OŠ DardaPosebni odjeli OŠ Darda(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 15. IV. 2019. godine, u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", održane su tri radionice u posebnim odjelima OŠ Darda. Radionice su održale učiteljice posebnih odjela Milana Sudarić Jager i Tihana Jozin.

Učiteljice su taj dan osmislile da rade samo radionice. Kako se radi o učenicima posebnih odjela kojih ima malo i inače nastavu pohađaju u različitim smjenama, učiteljice su sve učenike pozvale da dođu u poslijepodnevnu smjenu kako bi ih bilo više da bi se radionice ljepše odvijale.

Bilo je 14 prisutnih učenika različite dobi. Na početku rada nisu bili baš opušteni. Problem im je bio nacrtati znak ili nešto što ih predstavlja. Učiteljice su se trudile davati što jasnije upute i ohrabrivale su učenike da se slobodno izražavaju. Uz početno ustručavanje, kako su se aktivnosti odvijale, učenici su sve više surađivali. Bilo je i simpatičnih odgovora. Na pitanje u čemu su dobri, jedan učenik je odgovorio – u laganju.

Jedan dječak pak jako voli kosilice za travu i gdje god je to moglo, njegov odgovor je bio – kosilica. Kao i na ranijim radionicama, učenici imaju problem crtati zatvorenih očiju, valjda se boje da crtež neće biti dobar pa neki ipak malo otvore oči, što se vidi po radovima. Najdraže su im igre u pokretu i tu su zaista bili opušteni.

Na kraju radionica učenici su uglavnom rekli da im se svidjelo ono što su radili.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok