MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 04. 2019.

Najava Proljetnog vašara u Karancu

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Na Cvjetnu nedjelju, 14. IV. 2019. godine, s početkom u 10 sati, na sajamskoj ledini kod karanačke katoličke crkve održat će se po trinaesti put Proljetni vašar u Karancu. Vašar organiziraju udruga "Čuvari starih zanata", restoran "Baranjska kuća", etnoselo Karanac i Turistička zajednica Baranje.

Na FB-stranici BaranjaMedije može se pogledati preko 400 fotografija s prethodnih proljetnih vašara:

  • Proljetni vašar 2018. godine (143 fotografije) – OVDJE
  • Proljetni vašar 2017. godine (175 fotografija) – OVDJE
  • Proljetni vašar 2016. godine (95 fotografija) – OVDJE

Na proljetnim vašarima okupi se preko 60 lokalnih proizvođača, koji izlažu i prodaju svoje proizvode. Na sajamskim štandovima mogu se naći tradicionalni suhomesnati proizvodi, vina, rakije, sirevi, med i proizvodi od meda, kolači, prirodni sokovi, pletene košarice, drvene igračke, domaći proizvodi, rukotvorine i sve što jedan pravi ''vašar“ treba nuditi. Bogata je i ponuda raznovrsnog cvijeća.

U podne postane sve još zabavnije jer se po običaju bira ''princeza pušnice'', najmasnija i najteža slanina, što je prava atrakcija Proljetnog vašara. Gosti mogu uživati u brojnim baranjskim delicijama i tamburaškoj svirci.

Zainteresirani za izbor "princeze pušnice" i izlaganje svojih proizvoda mogu se informirati i prijaviti na mob. 098-652-900, ili na tel. 031-702-080, ili na e-mail zeljka@tzbaranje.hr.

Pročitano 687 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok