MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 23. 02. 2019.

Poziv na 12. Pokladno jahanje u Branjinom Vrhu

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 2. III. 2019. godine, Konjogojska udruga "Baranja" organizira tradicionalno, 12. "Pokladno jahanje s bušama u Branjinom Vrhu". Okupljanje jahača zakazano je za 12 sati ispred Doma kulture, u 12:45 je posveta konja i jahača, a u 13 sati povorka jahača i buša kreće u obilazak seoskih postaja, na kojima će ih dočekivati gostoljubivi domaćini, koji će nuditi domaća jela i pića svim gostima. Redoslijed postaja:

1) Vinogradska ulica – Radočaj;
2) Andrija Blagus;
3) Siniša Skeledžija;
4) Ulica Stjepana Radića (na ćošku) – Dudić i susjedi;
5) Obiteljsko gospodarstvo Gajšek;
6) Radićeva ulica – Barica Komes i susjedi
te posljednja postaja (u 17 sati) ispred Doma kulture, gdje će se obaviti spaljivanje fašnika.

Kao što je i običaj, nakon toga za sve sudionike manifestacije (goste i domaće) priređuje se večera uz tamburaše te dodjela nagrada najzaslužnijima. Ove godine večera će biti priređena na ŠRC-u Bazeni Beli Manastir jer se "brnjevarski" Dom kulture obnavlja.

Tri dana kasnije, u utorak (5. III. 2019) Pokladno jahanje održat će se i u Popovcu u organizaciji Konjičkog kluba "Baranjsko biserje".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok