MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 11. 2018.

Održana edukacijska radionica o enigmatici

Borislava Kovačević i Jasna PetrovićBorislava Kovačević i Jasna Petrović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 17:30 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra Mirovna grupa Oaza održala je edukacijsku radionicu "Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici". Radionicu su držali "Oazini" aktivisti Vesna i Jovan Nedić i "Oazina" volonterka Sonja Nedić. Na radionici je bilo devet učesnika: Bariša Boras, Stanko Dabić, Ana Jeličić, Borislava Kovačević, Stana Nemet, Mirko Ognjenović, Radmila Ognjenović, Jasna Petrović i Milan Prusac.

Nakon što su se ukratko predstavili predavači i učesnici, Sonja Nedić je uz videoprezentaciju održala predavanje "Što je enigmatika?" Potom je Vesna Nedić također u videoprezentaciji pokazala što je potrebno da bi se bilo enigmat (ili zagonetač), a onda je – nakon kratke pauze – Jovan Nedić kroz praktičan rad uveo učesnike edukacije u čarobni svijet enigmatike.

Stanko Dabić, Mirko Ognjenović, Bariša Boras i Milan PrusacStanko Dabić, Mirko Ognjenović, Bariša Boras i Milan PrusacJasna Petrović, Radmila Ognjenović i Stana Nemet vrijedno rješavajuJasna Petrović, Radmila Ognjenović i Stana Nemet vrijedno rješavaju
Prisutni su pokazali živo zanimanje za enigmatiku te dosta znanja, vještine i snalažljivosti u rješavanju zagonetaka. Također su iskazali želju da se nastavi s takvim radionicama.

Ova edukacijska radionica bila je jedna od aktivnosti jednokratne podrške "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.Učesnici edukacijske radionice o enigmaticiUčesnici edukacijske radionice o enigmatici

Pročitano 524 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok