MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 01. 2019.

Najava zabave "Treškara maškara" u Valpovu

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U subotu, 2. II. 2019. godine, u valpovačkom dvorcu proglasit će se treća fašnička Karašicka Republika Belišća i Valpova.

Maskotrash-zabavom u dvorcu Prandau-Normann u Valpovu započet će treća po redu Karašicka Republika, koja na šaljiv način ostvaruje bolju suradnju Belišća i Valpova. I ove godine bira se novi Grofmann, koji će u pokladno vrijeme preuzeti vlast nad dotičnim slavonskim gradovima.

Po prvi puta šaljiva republika trajat će čak mjesec dana, uz pregršt kulturnog i zabavnog programa, kojeg zasada organizatori drže u strogoj tajnosti. Republika završava 2. ožujka, kada će se na ledini između dva grada spaliti slamnati pust, odigrati maskonogomet između Belišća i Valpova, ali i uživati u siromašnoj gastroponudi, uz zvuke lokalnih rokera i DJ-a.

Pozivaju se svi ljude šaljive volje da obuku maske, izvedu van najšarenije alter ege i zaplešu na bezvremenske domaće i strane trash-hitove! Tko zna, možda baš vi dobijete nagradu za najgorobolju masku, koja podjednako očarava kombinacijom ljepote i ružnoće, kreativnosti i dosade. Zabava počinje u 22 sata.

Šaljive maske nestrpljivo vire iz mašte (vrebajući duše tašte), karašicki fašnik kuca na vrata, Belišće i Valpovo brat do brata!

Pročitano 629 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok