MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 20. 01. 2019.

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske

I ove godine, četvrtu godinu zaredom, održat će se izbor za Najljepšu mamu Hrvatske (NMH). Finale će biti prvog lipnja (juna) u Šibeniku, a prije toga održat će se tri regionalna takmičenja: jedno u Zaprešiću 22. veljače, jedno u belomanastirskom Hotelu Patria 23. veljače i jedno u travnju u Dalmaciji.

Takmičenje je podijeljeno u dvije kategorije: kategorija od 23 do 39 godina i kategorija dijamant od 40 do 53 godine. Pravilnik takmičenja te službenu prijavu najkasnije do 10. veljače zainteresirane mame mogu dobiti odnosno poslati na elektronsku adresu n.mama.hrvatske@gmail.com.

Organizatori takmičenja ističu da je ideja i cilj izbora za Najljepšu mamu Hrvatske da se, osim majki, promovira i lokalno bogatstvo, različiti običaji te važnost turizma. Nadalje kažu da svaka majka ima pravo poželjeti jedan dan samo za sebe, a izbor za najljepšu mamu nudi upravo poseban dan – dan kad će se svaka majka osjećati kao kraljica, zasjati u glamuroznoj haljini, profesionalno našminkana i spremna doznati kako je hodati po pisti, predstaviti svoje vještine, stvoriti lijepa prijateljstva i uspomene. Ali ni to nije sve: pobjednice, osim poklona sponzora, dobivaju i novčanu nagradu.

Prošle godine titulom najljepše mame Hrvatske okitila se Virovitičanka Ivana Štengl, kojoj je krunu predala pretprošlogodišnja pobjednica Šibenčanka Jelena Živković. U kategoriji dijamant titulu je osvojila Osječanka Ines Novak, dok je Šibenčanka Ana Vukičević dobila titulu "Mis mama fotogeničnosti".

Dio novca prikupljen od sponzora prošle godine doniran je Odjelu za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Osijek (bojanke, slikovnice, bojice i sl.), a ove godine organizatori NMH-a, u suradnji s humanitarnom udrugom "Srce za Afriku", određeni iznos donirat će za pomoć djeci Ruande.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok