MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 05. 2013.

O "Oazinim" aktivnostima na Gradskom radiju Osijek

99,1 MHz – Gradski radio Osijek99,1 MHz – Gradski radio OsijekU petak, 3. V. 2013. godine, s početkom u 19:30 sati, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić bila je telefonski gost u emisiji "Bisernica" Gradskog radija Osijek. Tu emisiju priprema i vodi novinar Mario Mihić, a u njoj se govori o ljudima koji zaslužuju pažnju slušatelja jer su dali značajan doprinos na području svoga djelovanja: u sportu, kulturi, gospodarstvu, u radu neke udruga ili npr. na području od posebne državne skrbi.

Kroz komentare spikerice, pitanja novinara Marija Mihića i odgovore "Oazine" projekt-koordinatorice bilo je govora o nastanku "Oaze", o prvim godinama njenog rada i o prvim aktivnostima, o tome tko su "Oazini" korisnici, aktivisti i zaposlenici te o tome kako se financiraju "Oazine" aktivnosti, o socijalnom poduzetništvu i o "Oazinim" programima i projektima, a posebno o trogodišnjem programu "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", kojim se pružaju dvije besplatne socijalne usluge: pomoć u kući i dostava toplih obroka.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok