MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 04. 2013.

Trojni neformalni sastanak u Osijeku

Ksenija, Vesna i JagodaKsenija, Vesna i JagodaU četvrtak, 25. IV. 2013. godine, u pečenjarnici "Makedonka" u osječkom Donjem gradu, održan je neformalni sastanak na kome su bile Jagoda Treneska-Cvetičanin, bivša predsjednica MKD "Braća Miladinovci", Ksenija Menkovska, predsjednica udruge "LUM - Lorelay udruga muzičara i estradnih radnika", i Vesna Nedić, projekt-koordinatorica Mirovne grupe Oaza.

Razgovor je protekao u ugodnom čavrljanju o aktivnostima koje provode ili su provodile te tri udruge, o budućim ili planiranim aktivnostima, ali i o eventualnoj suradnji triju udruga. Udruga LUM formalno postoji tek osam mjeseci, osnovana je u kolovozu 2012. godine, pa bi joj svaka pomoć u pisanju malih projekata dobrodošla. Kako je u nevladinom sektoru običaj da iskusnije udruge pomažu onima bez iskustva, "Oazina" projekt-koordinatorica ponudila je pomoć LUM-u pri apliciranju manjih projekata.

Pročitano 1510 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok