MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 01. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Utorkom radionice vodi Ana JeličićUtorkom radionice vodi Ana JeličićVeć nekoliko godina, svakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Ana Jeličić. Evo kako ona opisuje radionice održane u tekućem mjesecu:

- Prošao je prvi mjesec 2013. godine, kažu najduži mjesecu u godini. Nama na likovno-kreativnoj radionici on je proletio. Možda zato što smo imale kratku pauzu za božićne i novogodišnje praznike, a možda i zato što je svaka naša radionica drugačija, zanimljiva i zabavna, jednom riječju kreativna. A tko tome doprinosi? Pa, naravno, sve korisnice, a nadam se da u tome ima zasluga i voditeljice.

- Protekle tri radionice obilježio je rad na staklu i keramici. Mašta je opet proradila pa su nastajale bajkovite slike na bocama i svemu staklenom što dohvatimo. Motivi su uglavnom bili cvjetni, bogati koloritom, vjerojatno zato da ovo zimsko vremensko sivilo učinimo ljepšim. Atmosfera na radionicama uobičajeno je dobra, ugodna, uz muziku i priču koje opuštaju, ali istovremeno i potiče korisnice na kreativno izražavanje. Naravno, svaki puta na kraju radionice dolazi međusobna procjena radova sa zanimljivim komentarima, koji nas nasmiju i tako doprinose da zadovoljne i raspoložene krenemo kući, ali i da s nestrpljenjem čekamo sljedeći susret.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok