MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 11. 11. 2012.

Povelja Grada Belog Manastira – Franji Balogu

Franjo Balog prima Povelju GradaFranjo Balog prima Povelju GradaFranjo Balog je rođen 23. rujna 1948. godine. Godine 1971. došao je u Baranju kao učitelj i punih 40 godina radio na odgoju malih Baranjaca i Belomanastiraca. Generacije učenika pamte ga po ljubavi prema prirodi, koju cijeli radni vijek prenosi na djecu.

Posebno se ističe u organizaciji izviđača, kako u Belom Manastiru, tako i u mnogim selima na području cijele Baranje, te je jedan od najzaslužnijih što belomanastirska osnovna škola ima status ekoškole. Svoje slobodno vrijeme koristi za održavanje mnogobrojnog bilja i cvijeća u samoj školi, kao i u školskom okruženju.

Kao nastavnik bio je mentor i pomagao u radu mnogim mladim kolegama. Za prenošenje znanja i svoj cjelokupan rad dobio je priznanje zaslužni djelatnik u prosvjeti. Stoga Gradsko vijeće Grada Belog Manastira dodjeljuje Povelju Grada gospodinu Franji Balogu.

(Iz obrazloženja Gradskog vijeća;
opširniji članak vidjeti ovdje)

 

Pročitano 1864 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok