MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 17. 10. 2012.

Ponovo besplatne rekreativne radionice u Belom Manastiru

Nastavno-sportska dvorana u Belom ManastiruNastavno-sportska dvorana u Belom ManastiruOd početka ovoga mjeseca (X. 2012) ponovo se održavaju besplatne rekreativne radionice za žene u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira ga Europska Unija.

Rekreativne radionice u Belom Manastiru održavaju se svake srijede od 16 do 17 sati, a drži ih trenerica Patricia Gaza. Rade se vježbe za kralježnicu. Zainteresirane žene mogu se prijaviti Mirovnoj grupi Oaza na telefon 705-055 ili doći direktno u sportsku dvoranu u navedeno vrijeme.

Da podsjetimo: rekreativne radionice za žene održavaju se u sklopu spomenutog programa dva puta mjesečno na pet lokacija u Baranji. Vode ih trenerice iz Gimnastičkog društva Beli Manastir: Evica Čutoraš, Patricia Gaza, Jasmina Markan i Danijela Mihaljec, a vježbe su usklađene s dobi korisnica.

Pročitano 1549 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok