MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 02. 2011.

Izvještajna skupština belomanastirskog DVD-a

Izvještajna skupština belomanastirskog DVD-a
Skupština belomanastirskih vatrogasaca

U petak, 4. II. 2011. godine, Dobrovoljno vatrogasno društvo Beli Manastir održalo je svoju redovnu izvještajnu skupštinu za 2010. godinu, kojoj je prisustvovala i predstavnica Mirovne grupe Oaza Ana Jeličić. Skupština je održana u  prostorijama DVD-a u Ulici kralja Tomislava 11 u Belom Manastiru, a skupštini su prisustvovali članovi DVD-a, kao i njihovi mnogobrojni gosti iz raznih mjesta u Hrvatskoj, kao i iz susjednih nam država: Bačkog Monoštora, Miškolca, Mohača, Osijeka, Vrbasa, Zagreba, Zenice...

Skupštinu je otvorio predsjednik Damir Kedmenec, a nastavio je voditi zapovjednik Josip Molnar. Poslije iznošenja narativnog i financijskog izvještaja, uslijedilo je predstavljanje plana za tekuću godinu, a potom i usvajanje tim dokumenata.  Budući da su izvještaji bili iscrpni i detaljni, jednoglasno su usvojeni.

Skupština je nastavljena čestitkama gostiju i riječima zahvale za cjelokupni rad DVD-a u protekloj godini, a posebno za učešće u obrani od poplava u svibnju i lipnju 2010. godine kad je nabujala Karašica zaprijetila nekim baranjskim naseljima. Prvi se prisutnima obratio belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš, a nastavili su predstavnici DVD-a iz gore navedenih  gradova.

Nakon riječi zahvala i razmjene prigodnih darova, započeo je neformalni dio skupštine: druženje uz večeru i muziku. Bilo je lijepo vidjeti na okupu, u svečanim vatrogasnim odorama, ljude i mladež koje krasi nesebičnost i briga za druge. Sve je bilo na nivou i svečano, kako smo i navikli da vatrogasci rade. Neka samo tako nastave i dalje uz svoj slogan: "Vatru gasi – brata spasi".

(Snimio: Predrag Malinić, P.G.D.I.)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok