MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 02. 2011.

Prodajna izložba za Valentinovo

Dječja kreativna zadruga Oazica
Nakit izrađen za Valentinovo

Kao što smo već pisali na "Oazinoj" web-stranici, članovi Dječje kreativne zadruge (DKZ) "Oazica" na svojim radionicama, koje se održavaju u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, svakog petka – pored ostalih aktivnosti – izrađuju različite suvenire i nakit od glinamola.

Tako izrađeni nakit ponudit će građanima u subotu, 12. II. 2011. godine između 10 i 12 sati, na belomanastirskom Trgu slobode, a prihod ostvaren prodajom namijenili su u humanitarne svrhe.

Ako se, dakle, u subotu zateknete u Belom Manastiru, potražite štand Dječje kreativne radionice "Oazice" i razgledajte što su to vrijedni mališani napravili, pa ako vam se svide njihove izrađevine, kupite nešto.

Plakat Dječje kreativne zadruge
Plakat Dječje kreativne zadruge Oazica
Pročitano 1297 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok