MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 03. 11. 2010.

Program obilježavanja Dana Grada Belog Manastira

Grb Grada Belog Manastira
Sveti Martin

Cijelim nizom priredbi i manifestacija (izložbi, koncerata, kulturno-umjetničkih programa, predavanja, predstava, promocija, turnira, političkih i vjerskih skupova), u periodu od 28. X. do 20. XI, i ove, 2010. godine obilježit će se 11. studenoga, Dan Grada Belog Manastira i blagdan svetog Martina, zaštitnika katoličke crkve u Belom Manastiru.

Tim povodom na "Oazinoj" web-stranici objavljujemo program obilježavanja Dana Grada Belog Manastira te najavljujemo da će i Mirovna grupa Oaza sudjelovati u "predstavljanju aktivnosti i običaja udruga i nacionalnih zajednica, kao i ponudi tradicijskih jela", koje će se održati 11. XI. na Trgu slobode, s početkom u 17 sati. Tom prigodom bit će upriličeno i druženje građana Belog Manastira s predsjednik Republike Hrvatske Ivom Josipovićem.

Opširna biografija svetog Martina može se pročitati na web-stranici Gimnazije Beli Manastir, a sažeta na Vikipediji. Službene stranice Grada Belog Manastira nalaze se na ovoj adresi.

Dan Grada Belog Manastira
Program obilježavanja Dana Grada Belog Manastira

 

Program obilježavanja Dana Grada Belog Manastira
Dan Grada Belog Manastira
Pročitano 808 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok