MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 06. 2023.

"Oazina" dječja radionica

Od roli toalet papira mogu se izraditi razne stvariOd roli toalet papira mogu se izraditi razne stvari(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 9.6.2023. godine, održala se još jedna dječja radionica. Ovotjedni zadatak bio je, od rolne toalet papira, izraditi držače za olovke.

Materijala je bilo raznog, ali naša muška ekipa voli zadatke odraditi što prije pa su tako odlučili na najbrži način izvršiti zadatak.

Svoje držače za olovke ukrasili su markerima i ukrasnim selotejpom. Motivi su bili po izboru te je svatko imao svoju viziju. Na kartonsku podlogu slagale su se i lijepile ukrašene rolne toalet papira.

Ideja je bilo raznih pa su tako nastali držači na kojima je označeno gdje se odlažu bojice, flomasteri, gumice, markeri ili pak šestar, dok je tema nekog drugog držača bio fiktivni lik iz filma – Darth Vader i njegova vojska.

Držač za olovke izrađivale su i voditeljice radionice pa je tako nastao jedan cvjetni držač i jedan držač u obliku leptira.

Dječje radionice se nastavljaju održavati svakog petka od 17 sati, a vodi ih "Oazina" zaposlenica Sandra Kušenić, uz pomoć zaposlenice Dragane Brnjevarac.

Održavanje dječjih radionica financira Grad Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok