MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 12. 05. 2023.

Enigmatska dječja radionica

Na ovotjednoj radionici rješavala se enigmatikaNa ovotjednoj radionici rješavala se enigmatika(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

I ovoga petka, 12.5.2023. godine, u "Oazi" se održala dječja radionica. Ovoga puta enigmatskog karaktera. Radionica je trajala dva sata, od 17 do 19 sati.

Dječja enigmatika, pored toga što je zabavna, potiče maštu, logičko razmišljanje i utječe na bogatstvo rječnika. Djeca su sama birala zadatke, a ponuđeni su im bili rebusi, slikovne i malo teže križaljke, premetaljke, slikovni i brojčani sudoku, razlike, bojanke po brojevima i točkalice.

Voditeljice Sandra i Dragana su Vanji, Relji, Mariju, Rebeki, Luki i Kristijanu objasnile način na koji se određena enigmatska forma rješava, mada su oni većinu i sami prokužili.

"Oazine" dječje radionice raznoraznog su karaktera – zabavnog, edukativnog, kreativnog. Održavaju se svakog petka do 17 do 19 sati (ukoliko nije drugačije naglašeno) i sva djeca su dobrodošla. Na dozu zabave, edukacije ili kreative. Zavisi kako koji petak.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok