MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 21. 04. 2023.

Gradnja kinetičkim pijeskom

Tema ovotjedne radionice djeci je posebno zanimljiva bilaTema ovotjedne radionice djeci je posebno zanimljiva bila(fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 21.4.2023. godine, u "Oazi" je održana dječja radionica gradnje kinetičkom pijeskom.

Cilj je bio izgraditi što višu građevinu od kinetičkog pijeska. Zvučalo je kao lagan izazov, međutim nije bilo baš tako. Super je lako izgraditi jednu razinu elemenata za građevinu, a čim se krene uvis, počne se naginjati i urušavati.

Bilo je raznih pokušaja, od izrade elemenata pomoću kalupa do potpuno ručnog rada. Djeca su bila uporna i dobro su se zabavila. Naravno da je jedna od posljedica ovakve radionice bilo detaljno čišćenje jer je pijeska bilo posvuda. Sve to nije teško kada se vidi koliko djeca vole ispoljiti svoju kreativnost.

Na radionici su sudjelovali Luka, Dorijan, Mario, Relja, Vanja i Leon.

Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Dječje radionice održavaju se petkom od 17 do 19 sati i svi zainteresirani su dobrodošli.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok