MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 01. 2023.

Dječja zabavna radionica

Ovotjedna radionica bila je podijeljena u dva dijelaOvotjedna radionica bila je podijeljena u dva dijela(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ovog petka, 27.1.2023. godine, održana je još jedna dječja radionica. Kao i uvijek, radionica je otpočela u 17 sati, no ovoga puta je bila podijeljena u dva dijela.

Prvi dio radionice bilo je posvećen nadolazećem Danu zaljubljenih – Valentinovu. Djeca su iznosila razne definicije što znači taj dan te su, zajedničkim naprezanjem moždanih vijuga, došli do zaključka da je to dan kada netko tko je zaljubljen poklanja svom partneru ili simpatiji neki poklon.

Kako bi imali što pokloniti svojim simpatijama, voditeljica Sandra je došla na ideju izrade ukrasa od gipsa. U modle u obliku srca i medvjedića, djeca su ulijevala gips koji su prethodno umiješala uz pomoć voditeljice. Nakon što su završili s izlijevanjem gipsa i ostavili po strani na sušenje, krenuli su na drugi zadatak.

Drugi zadatak je zahtijevao da se kartonske kutije ukrase decoupage/salvetnom tehnikom. Prvi korak je bio razdvojiti salvete na samo jedan sloj, onaj s motivima koje su izabrali, da bi ljepilom, a zatim salvetama pažljivo oblagali kutiju. Kutije su se brzo osušile pa su ih Luka, Dorijan, Kristijan, Vanja, Rebeka i Mario odnijeli kući.

Radionice za djecu se održavaju svakog petka od 17 sati u Društvenom centru u Belom Manastiru te su sva zainteresirana djeca dobrodošla.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok