MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 12. 2022.

Izrada ukrasa za bor

Na ovotjednoj radionici bilo je petero djeceNa ovotjednoj radionici bilo je petero djece(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 2.12.2022. godine, održana je još jedna dječja zabavna radionica u "Oazinom" dnevnom boravku. Tema radionice bila je izrada ukrasa za bor.

Prvo je trebalo izraditi pompone od bijele vune. Ovo je dosta težak zadatak, pogotovo za male ruke. Prvo se namotava vuna i ne treba jako zatezati, što je lakše reći nego učiniti, pa je bilo i crvenih prstića. Zatim se taj smotuljak zaveže i razrežu niti i nastane čupavi pompon koji su zatim trebali ošišati kako bi bio uredan. Zadatak šišanja svima je bio zanimljiv pa je vune bilo po cijeloj prostoriji.

Na ovoj radionici opet se pridružio i psić Sparki, koji je s uživanjem sažvakao i pokidao jedan pompon.

Uslijedila je izrada kapica i ukrašavanje. Nastala je lijepa kolekcija ukrasa za bor jer je svatko imao svoju ideju kako bi taj ukras trebao izgledati.

Na radionici je bilo petero djece: Mario, Dorijan, Rebeka, Luka i Dario.

Ovotjedni zadat bio je dosta težak, pogotovo za mlađu djecu.

Teško je predvidjeti kako će djeci ići koji zadatak pa je ovaj put voditeljica radionice Sandra imala pune ruke posla. Naročito je opasno kada treba raditi vrućim ljepilom, ali sve je uspješno odrađeno. Djeca su ovaj put, uz kreativan rad, imala prilike vježbati finu motoriku. Nije bilo lako namotati vunu na prste, a da se ne upetlja.

Dječje radionice podržavaju se petkom od 17 do 19 sati. Radionice su aktivnost projekta "Dječji kutak zabave kroz učenje", a financira ih Grad Beli Manastir.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok