MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 16. 08. 2022.

Sastajanje "Kluba filma i knjige"

Raspravljalo se u hladovini 'Oazinog' dvorištaRaspravljalo se u hladovini 'Oazinog' dvorištaU utorak, 16.8.2022. godine, održano je još jedno "Oazino" druženje pod nazivom "Klub filma i knjige", po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, namijenjeno ljubiteljima filma i lijepe riječi.

Druženju su prisustvovale korisnice Anica, Kristina, Jelisavka, Savica, Sanja, Jadranka i Mirjana koje su, uz zaposlenice Anu i Draganu, za temu imale razgovor o prošlotjednom pogledanom filmu "Svi znaju sve".

Napeti triler, kriminalistička obiteljska drama sa svojim zapletima, tajnama, kao i izuzetnim glumcima bila je super tema za ovu večer i uvukla je u raspravu gotovo svaku sudionicu. Svatko je iznio svoje viđenje i poglede uz konstataciju da se o obiteljskim odnosima može beskonačno raspravljati te da zavist, mržnja, tenzije i razne tajne nikako ne doprinose dobrim međuljudskim odnosima.

Rasprava uz malo osvježenje u hladovini "Oazinog" vrtnog kutka se otegla, pogotovo kada se prešlo na dnevne, odnosno svakodnevne teme u kojima su akteri naše sudionice i njihove obitelji.

Ovo zanimljivo i ugodno druženje je završeno uz dogovor za slijedeći sastanak i temu, a to će biti roman "Pletenica" koji govori o ženskoj odlučnosti i hrabrosti.

Prethodni i sljedeći članak: « Posjet kinu Svjetski dan humanosti »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok